Ocak 30, 2015

Afrika Çiçeği

Evet bu motifin adı African Flower yani Africa çiçeği, nasıl yapıldığını Heidi pek güzel anlatmış bloğunda bu motifle pek güzel oyuncak hayvancıklar yapmış bi görün derim. 
Bi heyecan gidip yünler aldım ya kendime , her renkten tek yumak almışım, bakalım ipler bittiğinde ne büyüklükte bir şey olacak.







Mis gibi bir cuma, lapa lapa yağan karı seyrederek kahvaltımı yapacağım sonra da film seyrederek motif yapmaya devam. 

Arada kitap var , bitmek üzere ,'Sahilde Kafka" Haruki Murakimi'nin , kendisi pek sevdiğim bir Japon. Bitmesin diye son sayfaları tekrar tekrar okuyorum. Çocukluğumdan beri böyledir, kitabı sevdim mi  o dünyaya dahil olurum ve hiç ayrılmak istemem. Biten kitap, iyi bir dosta veda etmek gibidir.

Bu günlük bu kadar yol arkadaşlarım aşağıda sepette beni bekler.

8 yorum:

  1. Hiç anlamıyorum yün işlerinden, her gördüğümde bayılarak bakıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylede kolay ki aslında, bir numara terapi aracı. Bir de çok güzel anlatımlar var nette, deneseniz mi acaba? Yanlız alışkanlık yapar dikkat :)

      Sil
  2. Uzun süre hafızamdan gitmeyecek bir görüntü bu, elinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  3. Motifleri çok severim. bu modelde çok ciciymiş ellerinize sağlık. oyuncaklarıda gördüm hepsi birbirinden şirin :)

    YanıtlaSil
  4. cok severım bu ıslerı ama yapamam :) ellerınıze saglık

    www.kuzununannesi.com

    YanıtlaSil
  5. Afiyet olsun diyorum kar yağarken çok güzeldir Moskova değil mi? :) Veee bu model bir paspasımız vardı ben çocukken inanılmaz severdim şimdi ne vakit görsem güzel, mutlu çocukluğumu anımsatır. Sayenizde yine gittim o günlere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kar sürekli yağıyor ama yerde kalmasına izin vermiyorlar, hemen başlıyorlar süpürmeye , tuzlamaya. Kamyonlarla şehir dışına taşıyorlar, yani öyle hayalimdeki gibi kar manzaraları olmadı etrafta. Ama kızım şehir içinde okulda kayak öğrenme şansı buldu :) okul biraz şehir dışında olunca her yer buz /kayak pisti.

      Sil