Kasım 14, 2014

Harekete geç

Kafamı dinleyeceğim bitti, konuşmak için akşam bizimkileri beklemekten sıkıldım kısaca dilim şişti konuşmamaktan ve bu sabah itibari ile harekete geçtim. Sordum yüce google 'a nerdedir Türkler diye ve MTKO'yu buldum. Moskova Türk Kadınlar Organizasyonu. Önümüzdeki hafta MOS film stüdyolarına gezi yapacaklarmış, hem gezi hem de üyelik başvurumu yaptım, hemen cevap geldi salı sabahı gezide görüşürüz diye, hadi hayırlısı
Hazır harekete geçmişken bir de şu aklar düşen saçlarıma bir çare bulayım dedim, yüklendim memleketten getirdiğim boyalarımı tuttum yakınlardaki kocamın denediği kuaförün yolunu, Türk erkek berberi var belki bana tercüman olur dedim, meğer 15 gün önce Türkiye'den bir kadın kuaförü şansını Moskova'da denemeye karar vermiş ve burada işe başlamış. Bence bana gönderilmiş, saçlarım özenle boyandı ve bir güzel de fön çekildi, keyifler süper.
Dönüş yolunda üç adamın Türkçe konuşmalarına kulak misafiri oldum, bizim evin yakınlarındaydık ve birine kiralık ev bakıyorlardi, yok artık dedim bugün bir de Türk komşu buluyorum galiba..
Evet harekette bereket var, harekete geç ve yaşamın sana getirdiklerinin keyfini çıkar.

1 yorum:

  1. söz çok motive edici geldi bana dünüme bugünüme uygun silkenlenme vaktidir gari
    saol arkadaşım..

    YanıtlaSil