Mart 09, 2015

Devam edenler

                  
Aynı anda üç battaniye birden dvam ediyor, yukardaki sanırım en sevdiğim, büyüklüğünü ipler belirleyecek , yani ipler bitene kadar devam.
                     
Bu ise ilk gözağrım , tek kişilik bir battaniye olacak. Bu büyük parçayı İstanbul'da bıraktım, burada yaptıklarımı Nisan seyehatin de götürüp birleştireceğim, fotoyu da bana referans olsun diye çekmiştim.

                               
Bu da bir türlü içime sinmeyenim, birleştirme yerlerinde potluklar oldu. Sökemiyorum, bitince ütüleyerek düzeltebilir miyim ? Bilmiyorum :(
    

    

5 yorum:

  1. Ellerinize sağlık çok güzeller. sonuncuda ki potluk büyüklüklerinde az farklılıklar olmuş sanırım sonra düzeliyor ama son kenarına iki sıra dolaşın ki eşitlensin kenarlar. bende de bebek battaniyesin de aynı sorun olmuştu:)

    YanıtlaSil
  2. Bir bitirsem , hevesim kalmadı yapmaya. Evet kenar yapmak gerekecek. Çok reşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Battaniyeler çok güzel, ellerinize sağlık, potluk olan eğer aynı ilmekler aynı yere gelip birleşmiş ise, (birleşirken aralara biraz zincir çekilince daha rahat olur duruşu), ütülenince potlar azalabilir, ama eğer görünen kadarsa henüz yolun başındayken tekrar birleştirmenizi öneririm, burada bir postum var bu konuyla ilgili,
    http://derya-kuzusu.blogspot.com.tr/2011/02/motif-ekleme.html
    yardımcı olmaya çalışırım ihtiyaç olursa.

    YanıtlaSil
  4. Hemen gidip baktım bloğa, sanırım bunları sökmem gerekecek :(

    YanıtlaSil
  5. Olsun üzülmeyin sonunda içinize sinen baktıkça iyiki tekrar yapmışım dediğiniz güzel bir işiniz olacak, kolay gelsin..

    YanıtlaSil