Haziran 06, 2015

Plaj sezonu açıldı



Moskova'da plaj sezonu açıldı, parkın içindeki havuz deniz kumu ile plaj haline getirilmiş. Hava biraz serince ama çocukların keyfine diyecek yok. Çıplak ayakla kumlarda koşup suyla oynuyorlar. Bitmeyen enerjileri ve neşeleri ile mutluluğu havaya yayıyorlar. Plaj var ama yüzmek mümkün değil onun yerine su bisikletleri ile eğlence için.


 Bir tarafta pug sahipleri toplanmışlar , en az onbeş pug etraftakilerin sevgi dolu bakışları altında park keyfi yapıyordu.


 Evlenenler için olmazsa olmaz  parkta foto çektirmek, doğal bir fotoğraf stüdyosu park ve bazı günler etrafta gezinen gelinler nedeni ile kendinizi nikah dairesinde düğün davetlisi sanırsınız.

Kasvetli kıştan sonra hiç bir fırsat kaçmıyor güneşten faydalanmak için, parkta zumba mı? buyrun o da mümkün.


 Ve ağaçlar, parkı park yapan. Kocaman ağaçlar ve içine girip ağaç olan çocuklar, çocuk olan ağaçlar.


6 yorum:

  1. ama bizim burada hala yağmurlar yağıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burası da serinledi biraz, yaz naz yapıyor :)

      Sil
  2. Şimdi Moskova'da olmak vardı...

    YanıtlaSil
  3. Evet evet çok güzel Haziran'da burası

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel yaa çocuklar-gençler ne kadar şanslı...bizde de şehirler kasvet kasvet...:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok şanslılar, heryerde müzik dans ve spor var ve hepsi bedava. Genelde içeceklerini alıp öyle geliyorlar parka.Parklar mevsimsel aktivitelerle dolu, kışın tüm park buz pateni pistine dönerken yazin bir bakıyorsunuz plaj voleybolu sahaları kondurmuşlar. Ayrıca çok medeni, kızlar kısacık şortlarla manken gibi dolaşıyorlar dönüp bakan yok, erkek erkeğe gezen güruhlar yok. Perifer nasıl bilmiyorum yanlız , biz Moskova'nın merkezindeyiz.

      Sil